Γιουβεντουσ Βιγιαρεαλ - Οι ισπανοί, όμως, κατάφεραν να δώσουν ένα.

Για περισσότερο από ένα ημίχρονο, η γιουβέντους ήταν καλύτερη της βιγιαρεάλ. Η βιγιαρεάλ κόντρα στη ροή του αγώνα, έχοντας πάντως περιορίσει την πίεση της γιουβέντους, βγήκε με αξιώσεις στον ανοιχτό χώρο και στο 75' . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Στα προημιτελικά η κάτοχος του europa league, ξανά αποκλεισμός στους 16 για τη γιούβε. Οι ισπανοί, όμως, κατάφεραν να δώσουν ένα.

Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . U7cp8fwj2bh3fm
U7cp8fwj2bh3fm from i0.wp.com
Στα προημιτελικά η κάτοχος του europa league, ξανά αποκλεισμός στους 16 για τη γιούβε. Οι ισπανοί, όμως, κατάφεραν να δώσουν ένα. Η βιγιαρεάλ κόντρα στη ροή του αγώνα, έχοντας πάντως περιορίσει την πίεση της γιουβέντους, βγήκε με αξιώσεις στον ανοιχτό χώρο και στο 75' . Για περισσότερο από ένα ημίχρονο, η γιουβέντους ήταν καλύτερη της βιγιαρεάλ. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, .

Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, .

Στα προημιτελικά η κάτοχος του europa league, ξανά αποκλεισμός στους 16 για τη γιούβε. Για περισσότερο από ένα ημίχρονο, η γιουβέντους ήταν καλύτερη της βιγιαρεάλ. Η βιγιαρεάλ κόντρα στη ροή του αγώνα, έχοντας πάντως περιορίσει την πίεση της γιουβέντους, βγήκε με αξιώσεις στον ανοιχτό χώρο και στο 75' . Οι ισπανοί, όμως, κατάφεραν να δώσουν ένα. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, .

Για περισσότερο από ένα ημίχρονο, η γιουβέντους ήταν καλύτερη της βιγιαρεάλ. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Οι ισπανοί, όμως, κατάφεραν να δώσουν ένα. Η βιγιαρεάλ κόντρα στη ροή του αγώνα, έχοντας πάντως περιορίσει την πίεση της γιουβέντους, βγήκε με αξιώσεις στον ανοιχτό χώρο και στο 75' . Στα προημιτελικά η κάτοχος του europa league, ξανά αποκλεισμός στους 16 για τη γιούβε.

Οι ισπανοί, όμως, κατάφεραν να δώσουν ένα. Dyymrnivhtro9m
Dyymrnivhtro9m from www.athensvoice.gr
Η βιγιαρεάλ κόντρα στη ροή του αγώνα, έχοντας πάντως περιορίσει την πίεση της γιουβέντους, βγήκε με αξιώσεις στον ανοιχτό χώρο και στο 75' . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Στα προημιτελικά η κάτοχος του europa league, ξανά αποκλεισμός στους 16 για τη γιούβε. Για περισσότερο από ένα ημίχρονο, η γιουβέντους ήταν καλύτερη της βιγιαρεάλ. Οι ισπανοί, όμως, κατάφεραν να δώσουν ένα.

Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, .

Οι ισπανοί, όμως, κατάφεραν να δώσουν ένα. Η βιγιαρεάλ κόντρα στη ροή του αγώνα, έχοντας πάντως περιορίσει την πίεση της γιουβέντους, βγήκε με αξιώσεις στον ανοιχτό χώρο και στο 75' . Για περισσότερο από ένα ημίχρονο, η γιουβέντους ήταν καλύτερη της βιγιαρεάλ. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Στα προημιτελικά η κάτοχος του europa league, ξανά αποκλεισμός στους 16 για τη γιούβε.

Στα προημιτελικά η κάτοχος του europa league, ξανά αποκλεισμός στους 16 για τη γιούβε. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Για περισσότερο από ένα ημίχρονο, η γιουβέντους ήταν καλύτερη της βιγιαρεάλ. Η βιγιαρεάλ κόντρα στη ροή του αγώνα, έχοντας πάντως περιορίσει την πίεση της γιουβέντους, βγήκε με αξιώσεις στον ανοιχτό χώρο και στο 75' . Οι ισπανοί, όμως, κατάφεραν να δώσουν ένα.

Η βιγιαρεάλ κόντρα στη ροή του αγώνα, έχοντας πάντως περιορίσει την πίεση της γιουβέντους, βγήκε με αξιώσεις στον ανοιχτό χώρο και στο 75' . 58erw8ulj0ovtm
58erw8ulj0ovtm from www.matchmoney.com.gr
Στα προημιτελικά η κάτοχος του europa league, ξανά αποκλεισμός στους 16 για τη γιούβε. Οι ισπανοί, όμως, κατάφεραν να δώσουν ένα. Η βιγιαρεάλ κόντρα στη ροή του αγώνα, έχοντας πάντως περιορίσει την πίεση της γιουβέντους, βγήκε με αξιώσεις στον ανοιχτό χώρο και στο 75' . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Για περισσότερο από ένα ημίχρονο, η γιουβέντους ήταν καλύτερη της βιγιαρεάλ.

Για περισσότερο από ένα ημίχρονο, η γιουβέντους ήταν καλύτερη της βιγιαρεάλ.

Η βιγιαρεάλ κόντρα στη ροή του αγώνα, έχοντας πάντως περιορίσει την πίεση της γιουβέντους, βγήκε με αξιώσεις στον ανοιχτό χώρο και στο 75' . Για περισσότερο από ένα ημίχρονο, η γιουβέντους ήταν καλύτερη της βιγιαρεάλ. Οι ισπανοί, όμως, κατάφεραν να δώσουν ένα. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Στα προημιτελικά η κάτοχος του europa league, ξανά αποκλεισμός στους 16 για τη γιούβε.

Γιουβεντουσ Βιγιαρεαλ - Οι ισπανοί, όμως, κατάφεραν να δώσουν ένα.. Για περισσότερο από ένα ημίχρονο, η γιουβέντους ήταν καλύτερη της βιγιαρεάλ. Η βιγιαρεάλ κόντρα στη ροή του αγώνα, έχοντας πάντως περιορίσει την πίεση της γιουβέντους, βγήκε με αξιώσεις στον ανοιχτό χώρο και στο 75' . Οι ισπανοί, όμως, κατάφεραν να δώσουν ένα. Στα προημιτελικά η κάτοχος του europa league, ξανά αποκλεισμός στους 16 για τη γιούβε. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, .

Posting Komentar

0 Komentar